SOBRE L'ATELIER : 

 

L'Atelier ô Bijoux va neixer l'any 2009 i va comencar les creacions en perles natural l’any 2018.  Les pedres tenen virtuts i energies, i l'Atelier ho volia compartir en les seves creacions.

Portar joies de pedra natural és una de les maneres més fàcils de beneficiar-se de la seva energia, i permet combinar benefici i bellesa.

 

Abans la creació dels models, les perles es purifiquen i es recarreguen segons els mètodes adaptats a cada pedra. Totes les perles no estan tractades (no tenyides ni escalfades).

 

Quan rebis la teva joia, t'aconsello que tornis a fer aquestes dues operacions per alliberar-la de les energies prèvies.

 

Les joies són adaptables a mida (tret que s'especifiqui el contrari) només cal que em doneu la mida del canell, coll i/o turmell.

Si t'agrada un model i vols una variant, posa't en contacte amb mi.

Possibilitat de personalitzar les teves pròpies joies, a petició.

 

Per mantenir tota la bellesa de les teves joies, t'aconsello guardar-les en un lloc sec i evitar banyar-s'hi.

Sonia, la teva creadora de l'Atelier ô Bijoux

 

 


Informations/Información/Informaciones

Pour choisir la taille idéale de votre bracelet, mesurez votre poignet avec un mètre-ruban ou une cordelette. Ajoutez votre taille lors de votre commande dans l'espace "note".

Si vous avez des questions complémentaires, contactez-moi par mail : latelierobijoux@gmail.com

Per triar la mida ideal de la teva polsera, mesura el teu canell amb una cinta mètrica o un cordó. Afegiu la vostra mida quan feu la comanda a l'espai "nota".

Si teniu cap pregunta addicional, poseu-vos en contacte amb mi per correu electrònic : latelierobijoux@gmail.com

 Para elegir el tamaño ideal de tu pulsera, medirte la muñeca con una cinta métrica flexible o una cuerda. Añade tu tamaño al realizar el pedido en un mensaje en el espacio "nota".

Para cualquier pregunta adicional, no dude en contactar conmigo por correo electrónico : latelierobijoux@gmail.com